fbpx

Avantouimarin paras kumppani

Jotta avantouinnin ei tarvitse olla extremelaji

 

Haasta itsesi vaikka joka päivä

Avantouinti on mahtava harrastus, jolla on lukuisia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Oletpa sitten itse avantouimari tai yrittäjä, joka haluaa tarjota asiakkailleen mukavan avantouintikokemuksen, Sulasti tekee koukuttavasta harrastuksesta helppoa.

Avantouimari

Mökille avannon hankkiminen on kätevää sillä Sulasti ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Ainut huoltotoimenpide on altaan säätö muutaman kerran kaudessa, kun jäät paksunevat. Allas vapautetaan ankkureista, jolloin se nousee kellumaan oikeaan korkeuteen.

Yrittäjä

Sulasti on valmiiksi mietitty avantouintielämys asiakkaillesi. Sulasti säästää aikaasi ja antaa asiakkaillesi mukavan avantouintielämyksen. Sula vesi jää kannen alle piiloon, joten kukaan ei vahingossa tipu veteen. 

Asiakkaiden kokemuksia

Meille asiakkaan turvallisuus on kaikkein tärkeintä.

Sulastin avulla voimme tarjota asiakkaillemme mukavan ja turvallisen avantouintielämyksen. Asiakkaat on mutkatonta opastaa helppokäyttöisen altaan pariin, ja asiakkailta saamamme palaute on ollut erinomaista. Matkailualan yrityksenä säästämme avantoaltaalla valtavasti aikaa. Voimme suositella Sulastia kaikille, jotka haluavat nauttia avannosta helposti ja turvallisesti.

Marjo Määttä
CEO / Entrepreneur

Rukan Salonki Chalets

Halusimme tarjota asiakkaillemme turvallisen tavan tutustua avantouintiin, joten Sulasti oli tähän hyvä ratkaisu. Sulasti sopii kaikille käyttäjäryhmille ja asiakkaat ovat kehuneet helppoutta ja turvallisuutta. Hankimme altaan vuonna 1998 ja se on ollut meillä käytössä siitä asti. Allas on aina käyttövalmis, huoltovapaa ja turvallinen.

Ainasjärvi Oy Lohela

Sulasti sopii kaikille käyttäjäryhmille.

Avanto on mahtava tapa aloittaa päivä!

Avannon hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun sellaisen saattoi asentaa omaan uuteen rantaan. Sulasti on toiminut toistakymmentä vuotta ja ollut huoleton ja helppokäyttöinen. Pari kertaa on merivesi noussut jäälle ja meinannut hukuttaa avannon, muttei ole siinä onnistunut. Avanto on mahtava tapa aloittaa päivä, kateellisia ystäviä voi sillä myös ilahduttaa. Helpottanut myös selkäsärkyjä ja pitänyt pois flunssia.

Susanna Miekk-oja, Helsinki